Jedlá soda a javorový sirup léčí rakovinu!
Milí čtenáři, bylo by ode mě velmi nezodpovědné vám doporučit léčbu rakoviny pouze javorovým sirupem se sodou nebo MMSkou (chloritanem sodným a kyselinou citrónovou). Rakovina je velmi závažné onemocnění a proto je potřeba ji léčit komplexně. Tím se rozumí odstranit spouštěcí mechanismus, příčinu i zdroj a to souběžně s přechodnou změnou ve stravování. Jedině tak je možné maximálně zvýšit pravděpodobnost uzdravení. Lékaři se také občas mýlí, stejně jako já či kdokoliv jiný, to sděluji po zkušenosti, kdy paní po diagnostikování rakoviny na mozku s metastázami v obličejové části sdělili, že bez operace se nemůže uzdravit, a uzdravila se bez operace protože byla důsledná a náprava stavu, čili léčba byla zvolena tak, aby se odstranily příčiny, zdroj i spouštěcí mechanismus nemoci. Žádná operace, žádná chemoterapie, žádné ozařování a po uzdravení je to již třetím rokem, chodí pouze na kontrolní onkologické vyšetření jednou za rok. Toto sděluji nikoliv pro své zviditelnění, ale jako jeden příklad za všechny s kterým jsem se během praxe setkal. Více informací najdete zde: https://www.lecitel-janvas.cz/cz/p/proc-k-uzdraveni-vede-jenom-komplexni-pece/
Jedlá soda a javorový sirup
Irena Siudová
4. Duben 2010, 11:30
Je možné, aby pouhá směs jedlé sody a javorového sirupu vyléčila takovou nemoc, jakou je rakovina? Množství vyléčených je toho důkazem. Onkologové po celé Evropě využívají tuto směs k léčbě svých pacientů a ti si ji nemohou vynachválit. V čem tedy spočívají její zázračné účinky?
O rakovině se říká, že je morem 21. století. Stále více lidí trpí touto chorobou a mnoho z nich se spolu s ní vydávají na svou poslední cestu. Přímý lék na všechny druhy rakoviny zatím neexistuje, přesto se lze z každé vyléčit. Můžeme vyjmenovat hned několik způsobů léčby od chemoterapie po homeopatii. Přesto je to běh na dlouhou trať. A těm, kterým se krátí jejich chvíle, je právě čas největším nepřítelem. A tak zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Přesně tak totiž může zpočátku působit léčba javorovým sirupem a jedlou sodou. Už dříve proletěly světem zprávy o zázračných účincích této směsi. Pak se po nich slehla zem. Jak je to tedy ve skutečnosti?
Jedlá soda a javorový sirup - to je ta zázračná kombinace, která bývá právem nazývána přírodní chemoterapií, a to bez velmi nepříjemných vedlejších účinků. Její výsledky jsou prý přímo fantastické. Je tohle léčba, která znamená průlom v léčbě rakoviny? Může něco tak jednoduchého a přitom efektivního vyléčit smrtelnou nemoc?
Průkopník této metody, australský lidový léčitel Jim Kelmun tvrdí, že ano. Právě on podal směs více než dvěma stovkám svých pacientů nacházejících se v posledním stádiu rakoviny. Většina z nich se dožila další desítky let. Vycházel přitom ze své vlastní zkušenosti. Čtyři z jeho pěti sester na rakovinu zemřely. Společně s poslední sestrou se snažili přijít na to, jak je to možné. Podle jejich výzkumu byla klíčem k řešení strava. A to právě jedlá soda a javorový sirup, který jeho sestra pravidelně s chutí požívala. Jim Kelmun směs podal svým pacientům a skvělé výsledky, jež se dostavily, ho ujistily v jeho přesvědčení.
On sám později v rozhovoru pro New York Times uvedl, že:
„Na celé boží zemi neexistuje nádor, který by se nedal vyhladit trochou sody a javorového sirupu."
Samotní vyléčení pak mnohokrát potvrdili, že ačkoli se nacházeli ve stavu, kdy jim lékaři nedávali žádnou naději, po podání směsi se zázračně uzdravili. Také u nás v České republice se nacházejí pacienti, kteří za své vyléčení vděčí právě metodě Jima Kelmuna.
V čem spočívá tajemství javorového sirupu a jedlé sody?
Nejsou v tom žádné čáry, ale fakt, že rakovinové buňky milují cukr (proto je logické se během nemoci vyhýbat cukrům ať už v jídle či nápojích, vyjma trošky ovoce). Při ohřátí směsi se na sebe naváží molekuly sody a javorového sirupu. Glukóza vzniklá právě tímto způsobem je pohlcena buňkami a viry, jež se v ní ukrývají. Jenže v tomto případě je na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sloučenina a rakovinové buňky pohltí spolu s cukrem rovněž sodu a tím dojde k zásadité reakci a k jejich zničení přímo v centru nádoru. Soda bikarbona totiž způsobí změnu pH v buňkách. Ty pro své přežití potřebují kyselé prostředí, ale tímto způsobem se do nich dostává více kyslíku, než jsou schopné unést. A právě díky javorovému sirupu se soda dostává do takových míst v těle, kam by se normálně nedostala. To vše během velmi krátké doby. Je tedy vhodná pro léčbu jakéhokoli stádia rakoviny, ať už u lidí nebo u zvířat.
Jsou však dvě věci, na které bychom si při užívání měli dávat pozor:
1 - Dávkování, a to právě kvůli změně pH v organismu.
Zpočátku by se měla směs užívat častěji (to zejména u rakovinou nemocných), například třikrát denně jedna čajová lžička. Menší změna pH může totiž růst rakoviny povzbudit. Obyčejně pak stačí brát jednu čajovou lžičku denně, a to i dlouhodobě jako prevenci. Navíc směsí můžete nahradit také med a mazat si ji na chleba.
2 - Pozor na sodu, do které byl přidán hliník! I v případě, že není uveden na obalu, bývá přidáván. Jestliže vám po zahřátí na dně směsi zůstane bílý prášek, nejedná se o bikarbonát sodný! Nejlepší je koupit si ji přímo v lékárně, tak budete mít jistotu, o co se skutečně jedná.
Aktualizováno 5.2.2013 Důležité upozornění: Není pravdou jak je uvedeno v článku, že koupením SODY v lékárně zajišťuje nákup jedlé sody. SODA značky VITAR byla koupená v lékárně a obsahuje hliník jak je patrné i na snímku vpravo. Nejedná se o jedlou sodu, ale o sodu určenou k čištění nádobí, vany a podobně. V každém případě doporučuji před použitím kontrolní rozpuštění sody ve vodě. Jedná-li se o jedlou sodu dojde k dokonalému rozpuštění. Pokud soda obsahuje hliník, po rozpuštění na dně skleničky zůstávají krystalky hliníku.
Recept:
Smícháme tři díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody a promícháme. Zahříváme pět minut, a to tak, aby teplota sirupu nepřesáhla 40°C, dokud směs nezhoustne.
Dnes recept využívají nejen alternativní léčitelé, ale také onkologové a díky internetu i nemocní sami doma. Jistě nikoho nenabádáme vykašlat se na klasickou léčbu v nemocnicích a začít se ládovat jen jedlou sodou a javorovým sirupem. Vždy je lepší být pod dozorem právě lékaře nebo léčitele. Tak jako tak, přejeme šťastnou cestu za uzdravením, třeba právě díky metodě Jima Kelmuna.
Zdroj: https://www.nutrimedical.com/
Nákup jedlé sody: https://www.bionebio.cz/
Osobně doporučuji javorový sirup se sodou nahradit medem s boraxem. Důvod? Jedlá soda likviduje v těle vitamíny a minerály, zejména vitamíny skupiny B, kyselinu listovou a chrom. Kdežto bor tyto nepříznivé účinky nemá a přitom zajistí organismu zásadité podmínky potřebné k odstranění kyselosti organismu.
Příprava: 5 g boraxu rozpustíme v 1 deci horké destilované! vody. Po vychlazení jej nalijeme do půl kg medu, který za stálého míchání zahříváme na 40 °C a při této teplotě jej udržujeme za stálého míchání ještě 20 minut. Užívá se 3x denně čajová lžička souběžně s živou výživou jak je uvedeno v Pokynech k uzdravení na str. 160-162.
Čtěte Šokující pravda o rakovině